Visure-løsninger


Support
Tilmeld
Login
Start gratis prøveversion

Privatlivspolitik

Indholdsfortegnelse

Denne fortrolighedserklæring for Visure Solutions, Inc. ("Virksomhed", "vi", "os" eller "vores") beskriver, hvordan og hvorfor vi kan indsamle, opbevare, bruge og/eller dele ("behandle") dine oplysninger, når du bruger vores tjenester ("Tjenester"), såsom når du:

  • Kontakt os på andre relaterede måder, herunder salg, markedsføring eller begivenheder

Spørgsmål eller bekymringer? Læsning af denne fortrolighedserklæring vil hjælpe dig med at forstå dine privatlivsrettigheder og valg. Hvis du ikke er enig i vores politikker og praksis, skal du ikke bruge vores tjenester. Hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os på info@visuresolutions.com.

Sammenfatning af punkter

Denne oversigt indeholder nøglepunkter fra vores fortrolighedserklæring, men du kan finde ud af flere detaljer om ethvert af disse emner ved at klikke på linket efter hvert nøglepunkt eller ved at bruge vores indholdsfortegnelse nedenfor for at finde det afsnit, du leder efter. 

Hvilke personoplysninger behandler vi? Når du besøger, bruger eller navigerer i vores tjenester, kan vi behandle personlige oplysninger afhængigt af, hvordan du interagerer med Visure Solutions, Inc. og tjenesterne, de valg, du træffer, og de produkter og funktioner, du bruger. 

Behandler vi følsomme personoplysninger? Vi behandler ikke følsomme personoplysninger.

Modtager vi oplysninger fra tredjeparter? Vi modtager ingen oplysninger fra tredjeparter.

Hvordan behandler vi dine oplysninger? Vi behandler dine oplysninger for at levere, forbedre og administrere vores tjenester, kommunikere med dig for sikkerhed og forebyggelse af svindel og overholde loven. Vi kan også behandle dine oplysninger til andre formål med dit samtykke. Vi behandler kun dine oplysninger, når vi har en gyldig juridisk grund til at gøre det. 

I hvilke situationer og med hvilke parter deler vi personoplysninger? Vi kan dele oplysninger i specifikke situationer og med specifikke tredjeparter. 

Hvordan holder vi dine oplysninger sikre? Vi har organisatoriske og tekniske processer og procedurer på plads for at beskytte dine personlige oplysninger. Imidlertid kan ingen elektronisk transmission over internettet eller informationslagringsteknologi garanteres at være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere, at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at besejre vores sikkerhed og uretmæssigt indsamle, få adgang til , stjæle eller ændre dine oplysninger. 

Hvad er dine rettigheder? Afhængigt af hvor du befinder dig geografisk, kan den gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger betyde, at du har visse rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger. 

Vil du vide mere om, hvad Visure Solutions, Inc. gør med enhver information, vi indsamler? 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Personlige oplysninger, du giver os besked om

Kort sagt: Vi indsamler personlige oplysninger, som du giver os.

Vi indsamler personoplysninger, som du frivilligt giver os, når du registrerer dig på Tjenesterne, udtrykker interesse i at indhente oplysninger om os eller vores produkter og Tjenester, når du deltager i aktiviteter på Tjenesterne, eller på anden måde, når du kontakter os.

Følsomme oplysninger. Vi behandler ikke følsomme oplysninger.

Alle personlige oplysninger, som du giver os, skal være sande, fuldstændige og nøjagtige, og du skal underrette os om enhver ændring af sådanne personlige oplysninger.

Oplysninger, der automatisk indsamles

Kort sagt: Nogle oplysninger - såsom din internetprotokol (IP)-adresse og/eller browser- og enhedskarakteristika - indsamles automatisk, når du besøger vores tjenester.

Vi indsamler automatisk visse oplysninger, når du besøger, bruger eller navigerer i Tjenesterne. Disse oplysninger afslører ikke din specifikke identitet (såsom dit navn eller kontaktoplysninger), men kan omfatte enheds- og brugsoplysninger, såsom din IP-adresse, browser og enhedsegenskaber, operativsystem, sprogpræferencer, henvisnings-URL'er, enhedsnavn, land, placering, information om hvordan og hvornår du bruger vores tjenester og andre tekniske oplysninger. Disse oplysninger er primært nødvendige for at opretholde sikkerheden og driften af ​​vores tjenester og til vores interne analyse- og rapporteringsformål.

Ligesom mange virksomheder samler vi også information gennem cookies og lignende teknologier.

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Kort sagt: Vi behandler dine oplysninger for at levere, forbedre og administrere vores tjenester, kommunikere med dig for sikkerhed og forebyggelse af svindel og overholde loven. Vi kan også behandle dine oplysninger til andre formål med dit samtykke.

Vi behandler dine personlige oplysninger af en række forskellige årsager, afhængigt af hvordan du interagerer med vores tjenester, herunder:

  • For at lette kontooprettelse og godkendelse og på anden måde administrere brugerkonti. Vi behandler muligvis dine oplysninger, så du kan oprette og logge ind på din konto, samt holde din konto i funktionsdygtig stand.
  • For at redde eller beskytte en persons vitale interesser. Vi kan behandle dine oplysninger, når det er nødvendigt for at redde eller beskytte en persons vitale interesser, såsom for at forhindre skade.

Hvilket retsgrundlag stoler vi på for at behandle dine oplysninger?

Kort sagt: Vi behandler kun dine personlige oplysninger, når vi mener, det er nødvendigt, og vi har en gyldig juridisk grund (dvs. juridisk grundlag) til at gøre det i henhold til gældende lovgivning, som med dit samtykke, for at overholde love, for at give dig tjenester for at indgå eller opfylde vores kontraktlige forpligtelser, for at beskytte dine rettigheder eller for at opfylde vores legitime forretningsinteresser.

Hvis du befinder dig i EU eller Storbritannien, gælder dette afsnit for dig.

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og UK GDPR kræver, at vi forklarer de gyldige juridiske grundlag, vi stoler på for at behandle dine personlige oplysninger. Som sådan kan vi stole på følgende juridiske grundlag for at behandle dine personlige oplysninger:

  • Samtykke. Vi kan behandle dine oplysninger, hvis du har givet os tilladelse (dvs. samtykke) til at bruge dine personlige oplysninger til et bestemt formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Klik link. at lære mere.
  • Juridiske forpligtelser. Vi kan behandle dine oplysninger, hvor vi mener, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, såsom at samarbejde med et retshåndhævende organ eller et regulerende agentur, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder eller videregive dine oplysninger som bevis i en retssag, hvor vi er involveret.
  • Vitale interesser. Vi kan behandle dine oplysninger, hvor vi mener, det er nødvendigt for at beskytte dine vitale interesser eller en tredjeparts vitale interesser, såsom i situationer, der involverer potentielle trusler mod enhver persons sikkerhed.

Hvis du befinder dig i Canada, gælder dette afsnit for dig.

Vi kan behandle dine oplysninger, hvis du har givet os specifik tilladelse (dvs. udtrykkeligt samtykke) til at bruge dine personlige oplysninger til et bestemt formål, eller i situationer, hvor din tilladelse kan udledes (dvs. underforstået samtykke). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. 

I nogle ekstraordinære tilfælde kan vi i henhold til gældende lovgivning have lov til at behandle dine oplysninger uden dit samtykke, herunder f.eks.

  • Hvis indsamlingen klart er i den enkeltes interesse, og samtykke ikke kan indhentes rettidigt
  • Til undersøgelser og afsløring og forebyggelse af svindel
  • For forretningstransaktioner forudsat at visse betingelser er opfyldt
  • Hvis det er indeholdt i en vidneforklaring, og indsamlingen er nødvendig for at vurdere, behandle eller afgøre et forsikringskrav
  • Til at identificere tilskadekomne, syge eller afdøde personer og kommunikere med pårørende
  • Hvis vi har rimelig grund til at tro, at en person har været, er eller kan være offer for økonomisk misbrug
  • Hvis det er rimeligt at forvente, at indsamling og brug med samtykke vil kompromittere tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​oplysningerne, og indsamlingen er rimelig til formål, der er relateret til efterforskning af et brud på en aftale eller en overtrædelse af lovene i Canada eller en provins
  • Hvis offentliggørelse er påkrævet for at overholde en stævning, kendelse, retskendelse eller rettens regler vedrørende fremlæggelse af optegnelser
  • Hvis den er produceret af en person i forbindelse med deres arbejde, virksomhed eller erhverv, og indsamlingen er i overensstemmelse med de formål, hvortil oplysningerne blev produceret
  • Hvis samlingen udelukkende er til journalistiske, kunstneriske eller litterære formål
  • Hvis oplysningerne er offentligt tilgængelige og er specificeret i reglerne.

Hvornår og med hvem deler vi dine personlige oplysninger?

Kort sagt: Vi kan dele oplysninger i specifikke situationer beskrevet i dette afsnit og/eller med følgende tredjeparter.

Vi skal muligvis dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Virksomhedsoverdragelser. Vi kan dele eller overføre dine oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedsaktiver, finansiering eller overtagelse af hele eller en del af vores virksomhed til en anden virksomhed.
  • Tilknyttede virksomheder. Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse associerede selskaber overholder denne fortrolighedserklæring. Tilknyttede virksomheder omfatter vores moderselskab og eventuelle datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Forretningspartnere. Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig bestemte produkter, tjenester eller kampagner.

Bruger vi cookies og andre sporingsteknologier?

Kort sagt: Vi kan bruge cookies og andre sporingsteknologier til at indsamle og opbevare dine oplysninger.

Vi kan bruge cookies og lignende sporingsteknologier (såsom web beacons og pixels) til at få adgang til eller gemme oplysninger. Specifikke oplysninger om, hvordan vi bruger sådanne teknologier, og hvordan du kan afvise visse cookies, er angivet i vores Cookie-meddelelse.

Hvordan håndterer vi dine sociale logins?

Kort sagt: Hvis du vælger at registrere eller logge ind på vores tjenester ved hjælp af en social mediekonto, kan vi have adgang til visse oplysninger om dig.

Vores tjenester giver dig muligheden for at registrere og logge på ved hjælp af dine tredjeparts sociale mediekontooplysninger (såsom dine Facebook- eller Twitter-login). Hvor du vælger at gøre dette, modtager vi visse profiloplysninger om dig fra din udbyder af sociale medier. De profiloplysninger, vi modtager, kan variere afhængigt af den pågældende sociale medieudbyder, men vil ofte omfatte dit navn, e-mailadresse, venneliste og profilbillede, samt andre oplysninger, du vælger at offentliggøre på en sådan social medieplatform.

Vi vil kun bruge de oplysninger, vi modtager, til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring, eller som på anden måde er tydeliggjort for dig på de relevante tjenester. Bemærk venligst, at vi ikke kontrollerer og er ikke ansvarlige for anden brug af dine personlige oplysninger fra din tredjeparts udbyder af sociale medier. Vi anbefaler, at du gennemgår deres fortrolighedserklæring for at forstå, hvordan de indsamler, bruger og deler dine personlige oplysninger, og hvordan du kan indstille dine privatlivspræferencer på deres websteder og apps.

Overføres dine oplysninger internationalt?

Kort sagt: Vi kan overføre, gemme og behandle dine oplysninger i andre lande end dit eget.

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Det Forenede Kongerige (Storbritannien), har disse lande muligvis ikke nødvendigvis databeskyttelseslove eller andre lignende love, der er lige så omfattende som dem i dit land. Vi vil dog træffe alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring og gældende lovgivning.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Kort sagt: Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring, medmindre andet er påkrævet ved lov.

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne fortrolighedserklæring, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov (såsom skat, regnskab eller andre lovkrav). Intet formål med denne meddelelse vil kræve, at vi opbevarer dine personlige oplysninger i længere tid end nødvendigt.

Når vi ikke har noget løbende legitimt forretningsbehov for at behandle dine personlige oplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere sådanne oplysninger, eller hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personlige oplysninger er blevet opbevaret i backup-arkiver), opbevarer vi sikkert dine personlige oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere behandling, indtil sletning er mulig.

Hvordan holder vi dine oplysninger sikre?

Kort sagt: Vi sigter mod at beskytte dine personlige oplysninger gennem organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi har implementeret passende og rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger designet til at beskytte sikkerheden for alle personlige oplysninger, vi behandler. Men på trods af vores sikkerhedsforanstaltninger og bestræbelser på at sikre dine oplysninger, kan ingen elektronisk transmission over internettet eller informationslagringsteknologi garanteres at være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere, at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserede tredjeparter ikke bliver i stand til at besejre vores sikkerhed og uretmæssigt indsamle, få adgang til, stjæle eller ændre dine oplysninger. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, er overførsel af personlige oplysninger til og fra vores tjenester på din egen risiko. Du bør kun få adgang til Tjenesterne i et sikkert miljø.

Indsamler vi oplysninger fra mindreårige?

Kort sagt: Vi indsamler ikke bevidst data fra eller markedsfører til børn under 18 år.

Vi anmoder ikke bevidst om data fra eller markedsfører til børn under 18 år. Ved at bruge Tjenesterne erklærer du, at du er mindst 18 år, eller at du er forælder eller værge for en sådan mindreårig, og samtykker til, at en sådan mindreårig afhængigs brug af Tjenesterne. Hvis vi erfarer, at der er indsamlet personlige oplysninger fra brugere under 18 år, deaktiverer vi kontoen og træffer rimelige foranstaltninger for omgående at slette sådanne data fra vores optegnelser. Hvis du bliver opmærksom på nogen data, vi måtte have indsamlet fra børn under 18 år, bedes du kontakte os på info@visuresolutions.com.

Hvad er dine privatlivsrettigheder?

Kort sagt: I nogle regioner, såsom Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien (UK) og Canada, har du rettigheder, der giver dig større adgang til og kontrol over dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid gennemgå, ændre eller lukke din konto.

I nogle regioner (såsom EØS, Storbritannien og Canada) har du visse rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove. Disse kan omfatte retten (i) til at anmode om adgang og få en kopi af dine personlige oplysninger, (ii) til at anmode om berigtigelse eller sletning; (iii) at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger; og (iv) hvis relevant, til dataportabilitet. Under visse omstændigheder kan du også have ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger.

Vi vil overveje og handle på enhver anmodning i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

Hvis du befinder dig i EØS eller Storbritannien, og du mener, at vi ulovligt behandler dine personlige oplysninger, har du også ret til at klage til din lokale databeskyttelsestilsynsmyndighed. Du kan finde deres kontaktoplysninger her: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Hvis du befinder dig i Schweiz, er kontaktoplysningerne til databeskyttelsesmyndighederne tilgængelige her: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Tilbagetrækning af dit samtykke:

Hvis vi er afhængige af dit samtykke til at behandle dine personoplysninger, hvilket kan være udtrykkeligt og/eller underforstået samtykke afhængigt af gældende lov, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Bemærk dog, at dette ikke vil påvirke lovligheden af ​​behandlingen før dens tilbagetrækning, og heller ikke, når gældende lovgivning tillader det, vil det påvirke behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, der udføres i tillid til andre lovlige behandlingsgrunde end samtykke.

Kontooplysninger

Hvis du til enhver tid vil gennemgå eller ændre oplysningerne i din konto eller afslutte din konto, kan du:

  • Log ind på dine kontoindstillinger og Opdater dine brugerkontooplysninger.
  • For at afslutte din medlemsportalkonto, kan brugere kontakte os på https://visuresolutions.com/contact at anmode om sletning af deres konto.

Efter din anmodning om at lukke din konto, vil vi deaktivere eller slette din konto og oplysninger fra vores aktive databaser. Vi kan dog beholde nogle oplysninger for at forhindre svindel, fejlfinde problemer, hjælpe med undersøgelser, håndhæve juridiske vilkår og/eller overholde gældende lovkrav. Vedrørende medlemsportalen kan brugerne kontakte os på https://visuresolutions.com/contact at anmode om sletning af deres konto.

Cookies og lignende teknologier: De fleste webbrowsere er indstillet til at acceptere cookies som standard. Hvis du foretrækker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne cookies og afvise cookies. Hvis du vælger at fjerne cookies eller afvise cookies, kan dette påvirke visse funktioner eller tjenester i vores tjenester.

Kontrolelementer til ikke-spore funktioner

De fleste webbrowsere og nogle mobile operativsystemer og mobilapplikationer inkluderer en Do-Not-Track ("DNT")-funktion eller -indstilling, du kan aktivere for at signalere din privatlivspræference og ikke for at få data om dine online-browsingaktiviteter overvåget og indsamlet. På nuværende tidspunkt er der ikke færdiggjort nogen ensartet teknologistandard for genkendelse og implementering af DNT-signaler. Som sådan reagerer vi i øjeblikket ikke på DNT-browsersignaler eller nogen anden mekanisme, der automatisk kommunikerer dit valg om ikke at blive sporet online. Hvis der vedtages en standard for onlinesporing, som vi skal følge i fremtiden, vil vi informere dig om denne praksis i en revideret version af denne fortrolighedserklæring.

Har indbyggere i Californien specifikke privatlivsrettigheder?

Kort sagt: Ja, hvis du er bosiddende i Californien, tildeles du specifikke rettigheder vedrørende adgang til dine personlige oplysninger.

California Civil Code Section 1798.83, også kendt som "Shine The Light" loven, tillader vores brugere, som er Californien beboere, at anmode om og indhente fra os en gang om året og gratis oplysninger om kategorier af personlige oplysninger (hvis nogen) vi videregivet til tredjeparter med henblik på direkte markedsføring og navn og adresse på alle tredjeparter, som vi delte personlige oplysninger med i det umiddelbart foregående kalenderår. Hvis du er hjemmehørende i Californien og gerne vil fremsætte en sådan anmodning, bedes du sende din forespørgsel skriftligt til os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger.

Hvis du er under 18 år, bor i Californien og har en registreret konto hos Tjenesterne, har du ret til at anmode om fjernelse af uønskede data, som du offentligt poster på Tjenesterne. For at anmode om fjernelse af sådanne data, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor og inkludere den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og en erklæring om, at du bor i Californien. Vi sørger for, at dataene ikke vises offentligt på Tjenesterne, men vær opmærksom på, at dataene muligvis ikke fjernes fuldstændigt eller fuldstændigt fra alle vores systemer (f.eks. sikkerhedskopier osv.).

CCPA-fortrolighedsmeddelelse

California Code of Regulations definerer en "beboer" som:

  1. Enhver person, der er i staten Californien til andet end et midlertidigt eller forbigående formål og
  2. Enhver person, der er hjemmehørende i staten Californien, som er uden for staten Californien til et midlertidigt eller forbigående formål

Alle andre individer er defineret som "ikke-hjemmehørende."

Hvis denne definition af "beboer" gælder for dig, skal vi overholde visse rettigheder og forpligtelser vedrørende dine personlige oplysninger.

Hvilke kategorier af personlige oplysninger indsamler vi?

Vi har samlet følgende kategorier af personlige oplysninger i de sidste tolv (12) måneder:

Vi kan også indsamle andre personlige oplysninger uden for disse kategorier gennem tilfælde, hvor du interagerer med os personligt, online eller via telefon eller mail i forbindelse med:

  • Modtagelse af hjælp gennem vores kundesupportkanaler;
  • Deltagelse i kundeundersøgelser eller konkurrencer; og
  • Facilitering af leveringen af ​​vores tjenester og besvarelse af dine forespørgsler.

Hvordan bruger og deler vi dine personlige oplysninger?

Mere information om vores dataindsamling og -delingspraksis kan findes i denne fortrolighedserklæring.

Du kan kontakte os eller se kontaktoplysningerne nederst i dette dokument.

Hvis du bruger en autoriseret agent til at udøve din ret til fravalg, kan vi afvise en anmodning, hvis den autoriserede agent ikke fremlægger bevis for, at de er gyldigt autoriseret til at handle på dine vegne.

Vil dine oplysninger blive delt med nogen anden?

Vi kan videregive dine personlige oplysninger med vores tjenesteudbydere i henhold til en skriftlig kontrakt mellem os og hver tjenesteudbyder. Hver tjenesteudbyder er en forening, der behandler oplysningerne på vores vegne.

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til vores egne forretningsformål, såsom til at udføre intern forskning med henblik på teknologisk udvikling og demonstration. Dette anses ikke for at "sælge" dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder med hensyn til dine personlige data

Ret til at anmode om sletning af data — Anmodning om sletning

Du kan bede om sletning af dine personlige oplysninger. Hvis du beder os om at slette dine personlige oplysninger, vil vi respektere din anmodning og slette dine personlige oplysninger, med forbehold for visse undtagelser fastsat ved lov, såsom (men ikke begrænset til) en anden forbrugers udøvelse af hans eller hendes ret til ytringsfrihed , vores overholdelseskrav som følge af en juridisk forpligtelse eller enhver behandling, der kan være nødvendig for at beskytte mod ulovlige aktiviteter.

Ret til at blive informeret — Anmodning om at vide det

Afhængigt af omstændighederne har du ret til at vide:

  • om vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger
  • de kategorier af personlige oplysninger, som vi indsamler;
  • de formål, hvortil de indsamlede personlige oplysninger bruges;
  • om vi sælger dine personlige oplysninger til tredjeparter;
  • kategorierne af personlige oplysninger, som vi solgte eller videregav til et forretningsformål;
  • kategorierne af tredjeparter, hvortil de personlige oplysninger blev solgt eller videregivet til et forretningsformål og
  • det forretningsmæssige eller kommercielle formål til indsamling eller salg af personlige oplysninger.

I overensstemmelse med gældende lovgivning er vi ikke forpligtet til at levere eller slette forbrugeroplysninger, der de-identificeres som svar på en forbrugeranmodning eller til at genidentificere individuelle data for at bekræfte en forbrugeranmodning.

Ret til ikke-diskrimination ved udøvelse af en forbrugers privatlivsret

Vi diskriminerer ikke dig, hvis du udøver dine privatlivsrettigheder.

Bekræftelsesproces

Når vi har modtaget din anmodning, skal vi bekræfte din identitet for at afgøre, om du er den samme person, som vi har oplysningerne med i vores system. Disse verifikationsbestræbelser kræver, at vi beder dig om at give oplysninger, så vi kan matche dem med de oplysninger, du tidligere har givet os. Afhængigt af den type anmodning, du indsender, kan vi f.eks. bede dig om at give visse oplysninger, så vi kan matche de oplysninger, du giver, med de oplysninger, vi allerede har registreret, eller vi kan kontakte dig via en kommunikationsmetode (f.eks. telefon eller e-mail), som du tidligere har givet os. Vi kan også bruge andre verifikationsmetoder, alt efter omstændighederne.

Vi vil kun bruge de personlige oplysninger, der er angivet i din anmodning, til at bekræfte din identitet eller myndighed til at fremsætte anmodningen. I det omfang det er muligt, vil vi undgå at anmode om yderligere oplysninger fra dig med henblik på verifikation. Men hvis vi ikke kan bekræfte din identitet ud fra de oplysninger, vi allerede har vedligeholdt, kan vi anmode dig om at give yderligere oplysninger med henblik på at verificere din identitet og med henblik på sikkerhed eller bedrageriforebyggelse. Vi sletter sådanne yderligere oplysninger, så snart vi er færdige med at bekræfte dig.

Andre rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger

  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger.
  • Du kan anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte eller ikke længere relevante, eller bede om at begrænse behandlingen af ​​oplysningerne.
  • Du kan udpege en autoriseret agent til at fremsætte en anmodning i henhold til CCPA på dine vegne. Vi kan afvise en anmodning fra en autoriseret agent, der ikke fremlægger bevis for, at de er gyldigt autoriseret til at handle på dine vegne i overensstemmelse med CCPA.

For at udøve disse rettigheder kan du kontakte os eller se kontaktoplysningerne nederst i dette dokument. Hvis du har en klage over, hvordan vi håndterer dine data, vil vi gerne høre fra dig.

Opdaterer vi denne meddelelse?

Kort sagt: Ja, vi vil opdatere denne meddelelse efter behov for at forblive i overensstemmelse med relevante love.

Vi opdaterer muligvis denne fortrolighedsmeddelelse fra tid til anden. Den opdaterede version vil blive angivet med en opdateret "revideret" dato, og den opdaterede version vil være gældende, så snart den er tilgængelig. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, kan vi muligvis underrette dig enten ved tydeligt at sende en meddelelse om sådanne ændringer eller ved direkte at sende dig en underretning. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne fortrolighedsmeddelelse ofte for at blive informeret om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Hvordan kan du kontakte os om denne meddelelse?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne meddelelse, kan du sende en e-mail til os på info@visuresolutions.com eller pr. post til:

Visure Solutions, Inc.

100 Pine Street

Suite 1250

San Francisco, CA 94111

Forenede Stater

Hvordan kan du gennemgå, opdatere eller slette de data, vi indsamler fra dig?

Baseret på den gældende lovgivning i dit land kan du have ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, ændre disse oplysninger eller slette dem.

Top

Strømlining af kravstyring og validering

Juli 11th, 2024

10:4 EST | 7 CET | XNUMX PST

Louis Arduin

Louis Arduin

Seniorkonsulent, Visure Solutions

Thomas Dirsch

Senior softwarekvalitetskonsulent, Razorcat Development GmbH

En integreret tilgang med Visure Solutions og Razorcat-udvikling TESSY

Lær, hvordan du strømliner kravstyring og validering for de bedste resultater.