Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Καλώς ήλθατε στην Πολιτική απορρήτου των λύσεων Visure. Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές μας σχετικά με Προσωπικές Πληροφορίες και Ανώνυμες Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των ιστότοπων της Visure Solutions όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή αλληλεπιδράτε με εμάς (για παράδειγμα, με τη συμμετοχή σε διαδικτυακά σεμινάρια, συναντήσεις ή επιδείξεις), εκτός εάν εμφανίζεται διαφορετική πολιτική. Επισκεφτείτε συχνά αυτήν τη σελίδα για να μάθετε τυχόν αλλαγές στη Δήλωση απορρήτου μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί επίσης τις επιλογές σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε πληροφορίες για εσάς. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αντιταχθείτε σε συγκεκριμένες χρήσεις πληροφοριών για εσάς και πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες για εσάς. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική, μην έχετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας ή αλληλεπιδράτε με οποιαδήποτε άλλη πτυχή της επιχείρησής μας.

1. Ορισμοί

Αυτοί οι ορισμοί θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε αυτήν την πολιτική.

«Προσωπικά δεδομένα» σημαίνει κάθε πληροφορία που προσδιορίζει ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός ατόμου άμεσα ή έμμεσα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του ονόματος και του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας, της ημερομηνίας γέννησης, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του φύλου, του επαγγέλματος ή άλλων δημογραφικών στοιχείων πληροφορίες.

"Ιστότοπος" σημαίνει όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στον τομέα μας visuresolutions.com.

«Υπηρεσίες» σημαίνει το προϊόν της Visure Solutions, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών αξιολόγησης και υποστήριξης και συντήρησης της Visure Solutions.

«Κανάλια» σημαίνει τα διάφορα μέσα με τα οποία μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της Ιστοσελίδας μας, των Υπηρεσιών, των σελίδων κοινωνικών μέσων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω των πωλήσεων και των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης.

Ο "Επισκέπτης ιστότοπου" αναφέρεται σε οποιονδήποτε επισκέπτεται τον Ιστότοπό μας.

Ο «Χρήστης» αναφέρεται στο άτομο ή την οντότητα που χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες μας. Μπορεί να έχουν κατεβάσει ένα προϊόν ή πληροφορίες από τον ιστότοπο ή να έχουν εγγραφεί σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας.

«Εσείς» αναφέρεται σε επισκέπτες ή χρήστες ιστότοπων

Ο όρος «GDPR» αναφέρεται στον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

«Συμπεριλαμβάνεται», «περιλαμβάνει» ή παρόμοιες λέξεις αναφέρονται σε θέματα που περιλαμβάνονται χωρίς περιορισμό, με άλλα λόγια, που δεν περιορίζονται σε οποιαδήποτε παρεχόμενη λίστα.

2. Αλλαγές

Ενδέχεται να αναθεωρήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή και κατά καιρούς. Όλες οι ενημερώσεις και οι τροποποιήσεις τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ειδοποίηση, την οποία ενδέχεται να δώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της δημοσίευσης αναθεωρημένης έκδοσης αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ή άλλης ειδοποίησης στον Ιστότοπο. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να ενημερώνεστε για αλλαγές που μπορεί να σας επηρεάσουν, καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του Ιστότοπου σημαίνει ότι η συνεχιζόμενη συγκατάθεσή σας δεσμεύεται από αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

3. Πεδίο Εφαρμογής

Αυτό το έγγραφο εξηγεί πώς συλλέγει η Visure Solutions τα προσωπικά σας δεδομένα, πώς χρησιμοποιεί η Visure Solutions αυτά τα δεδομένα και τα δικαιώματά σας για τον έλεγχο της χρήσης τους. Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για όλα τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει ή συλλέξει σχετικά με εσάς και σύμφωνα με τη δική μας Νομικοί όροι. Χρησιμοποιώντας τα κανάλια, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου.

4. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, ή εάν θέλετε να ενημερώσετε, να διαγράψετε ή να αλλάξετε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε ή έχετε κάποια ανησυχία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε οποιοδήποτε ζήτημα απορρήτου, χρησιμοποιήστε το φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε ένα μήνυμα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info @ visuresolutions. com.

5. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Πριν από τη συλλογή προσωπικών δεδομένων από εσάς, ζητάμε τη ρητή συγκατάθεσή σας να αποθηκεύσουμε αυτά τα δεδομένα και να επιβεβαιώσουμε ότι συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική απορρήτου. Ακολουθούν οι διάφορες εναλλακτικές λύσεις με τις οποίες συλλέγουμε τις πληροφορίες:

  1. Πληροφορίες που μας δίνετε ρητά: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στον Ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω μιας άμεσης αλληλεπίδρασης μαζί μας που περιλαμβάνει:
    • Το όνομά σας, το email, η ταχυδρομική διεύθυνση, η χώρα, ο αριθμός τηλεφώνου και το όνομα της εταιρείας σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των εντύπων επικοινωνίας μας.
    • Τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχετε όταν μας στέλνετε ένα email ή επικοινωνείτε με την υπηρεσία υποστήριξής μας. Πληροφορίες που μας δίνετε ρητά: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στον Ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω μιας άμεσης αλληλεπίδρασης μαζί μας που περιλαμβάνει:
  2. Πληροφορίες που μας δίνετε ρητά: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στον Ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω μιας άμεσης αλληλεπίδρασης μαζί μας που περιλαμβάνει:
  3. Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα: Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ή περιηγείστε στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας, τη χρήση των Υπηρεσιών και την περιήγησή σας στον Ιστό. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν:
    • Οι πληροφορίες δρομολόγησης του δικτύου σας (από πού προέρχεστε).
    • Η διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο και η οποία ενδέχεται να προσδιορίζει τη γενική γεωγραφική τοποθεσία ή την εταιρεία σας.
    • Ο υπολογιστής σας και οι πληροφορίες σύνδεσης, όπως τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση και ρύθμιση ζώνης ώρας, τύποι και εκδόσεις προσθηκών προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα.

    Μπορούμε να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες ως μέρος αρχείων καταγραφής καθώς επίσης και χρησιμοποιώντας cookie ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Η χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης συζητείται πιο κάτω και πιο αναλυτικά στην ενότητα Cookies & Other Tracking Technologies παρακάτω.

  4. Παρακολουθήστε και αξιολογήστε τις καμπάνιες μάρκετινγκ μας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών καμπανιών στο Διαδίκτυο και των διαφημιστικών εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με ένα συνέδριο ή εκδήλωση που διοργανώθηκε, συγχρηματοδοτήθηκε ή συμμετείχε από εμάς, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, την εφοδιαστική, την πληρωμή, τις ενημερώσεις και τυχόν πρόσθετες συναντήσεις, ειδικές επιδείξεις ή άλλη διευκόλυνση των πελατών. Μετά την εκδήλωση, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εκδήλωση και σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες και ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την παρουσία σας στην εταιρεία σας (εάν υπάρχει).
  6. Να μοιραζόμαστε Προσωπικά Δεδομένα με τρίτα μέρη που μας παρέχουν υπηρεσίες, υπό την προϋπόθεση ότι το τρίτο μέρος έχει εκτελέσει οποιαδήποτε τεκμηρίωση επεξεργασίας δεδομένων που απαιτείται από το νόμο.
  7. Για την ικανοποίηση νομικών απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με δικαστικές εντολές, έγκυρων αιτημάτων ανακάλυψης, έγκυρων κλήσεων και άλλων κατάλληλων νομικών μηχανισμών.
  8. Για να μεταφέρετε τα στοιχεία σας σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, ενοποίησης, εκκαθάρισης, αναδιοργάνωσης ή απόκτησης. Σε αυτήν την περίπτωση, οποιοσδήποτε αγοραστής θα υπόκειται στις υποχρεώσεις μας βάσει αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πρόσβασης και επιλογής σας. Θα σας ειδοποιήσουμε για την αλλαγή είτε στέλνοντας ένα email είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση στον Ιστότοπό μας.

7. Ποια προσωπικά δεδομένα κοινοποιούμε και αποκαλύπτουμε σε τρίτα μέρη

Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν. Μπορούμε να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τρίτους Παροχείς Υπηρεσιών, οι οποίοι μας βοηθούν να παρέχουμε και να υποστηρίζουμε τις Υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, τα αναλυτικά στοιχεία, τη διαχείριση εκδηλώσεων ή καμπάνιας, τη διαχείριση ιστότοπων, την τεχνολογία πληροφοριών και την παροχή σχετικής υποδομής, εξυπηρέτηση πελατών, παράδοση e-mail, έλεγχο και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών μας να χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τους σκοπούς της παροχής υπηρεσιών σε εμάς και υπό την επιφύλαξη όρων που συνάδουν με αυτήν την πολιτική.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητα ή κατάλληλα:

  • σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων νόμων εκτός της χώρας διαμονής σας ·
  • να συμμορφωθείτε με τη νομική διαδικασία ·
  • να απαντήσετε σε αιτήματα δημόσιων και κυβερνητικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και κυβερνητικών αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας ·
  • για την επιβολή του Visure Solutions ' όροι και προϋποθέσεις, που υπόκεινται σε αυτήν την ιδιωτική πολιτική · και
  • να μας επιτρέψει να επιδιώξουμε τις διαθέσιμες θεραπείες ή να περιορίσουμε τις ζημιές που μπορεί να έχουμε.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταφοράς ή άλλης διάθεσης όλου ή μέρους της επιχείρησης, των περιουσιακών στοιχείων ή των μετοχών της Visure Solutions (συμπεριλαμβανομένης της πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών), εμείς μπορεί να μεταφέρει τα Προσωπικά Δεδομένα που έχει συλλέξει στο σχετικό τρίτο μέρος.

8. Δημόσιες πληροφορίες και ιστότοποι τρίτων

  1. Ιστολόγιο Αυτήν τη στιγμή έχουμε ή ενδέχεται να έχουμε στο μέλλον ένα δημόσιο ιστολόγιο στον ιστότοπό μας. Οποιαδήποτε πληροφορία συμπεριλαμβάνετε σε ένα σχόλιο στο ιστολόγιό μας μπορεί να διαβάζεται, να συλλέγεται και να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε. Εάν τα Προσωπικά σας Δεδομένα εμφανίζονται στο ιστολόγιό μας και θέλετε να καταργηθούν, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Εάν δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα στοιχεία σας, θα σας πούμε γιατί.
  2. Πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Διατηρούμε τις παρουσίες σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn, το YouTube και το Twitter. Τυχόν πληροφορίες, επικοινωνίες ή υλικό που μας υποβάλλετε μέσω μιας πλατφόρμας κοινωνικών μέσων γίνεται με δική σας ευθύνη χωρίς καμία προσδοκία απορρήτου. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ενέργειες άλλων χρηστών αυτών των πλατφορμών ή τις ίδιες τις ενέργειες των πλατφορμών. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις δυνατότητες και πλατφόρμες διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιρειών που τις παρέχουν.
  3. Σύνδεσμοι προς ιστότοπους τρίτων. Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, των οποίων οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν από τη δική μας. Εάν υποβάλλετε Προσωπικά Δεδομένα σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, οι πληροφορίες σας διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

9. Χρησιμοποιεί η Visure Solutions Cookies και άλλους μηχανισμούς παρακολούθησης;

Ναί. Η Visure Solutions χρησιμοποιεί cookie και παρόμοιες τεχνολογίες, όπως gifs ενός pixel και web beacons. Ρυθμίζουμε και αποκτούμε πρόσβαση στα δικά μας cookies στον Ιστότοπό μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookie τρίτων, όπως το Google Analytics.

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookie για να σας αναγνωρίζουμε όταν επισκέπτεστε έναν τομέα που λειτουργούμε ή όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και επίσης να θυμόμαστε:

  • τις προτιμήσεις προβολής σας, συμπεριλαμβανομένης της επιλεγμένης γλώσσας και
  • εάν έχετε συμφωνήσει (ή όχι) για τη χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο.

Χρησιμοποιούμε επίσης cookie για τη μέτρηση της κίνησης και της απόδοσης των σελίδων του ιστότοπού μας.

10. Ποια είδη μπισκότων έχουμε;

Ανάλογα με το ποιος στέλνει τα cookies και χειρίζεται τα δεδομένα που αποκτήθηκαν, τα cookies που χρησιμοποιούμε μπορεί να είναι:

  1. Ίδια Cookies: Πρόκειται για cookies που αποστέλλονται στο τερματικό σας από έναν υπολογιστή ή τομέα που διαχειριζόμαστε από εμάς (και από τον οποίο παρέχεται η υπηρεσία που ζητάτε από εσάς). Για παράδειγμα, έχουμε ορίσει και κατέχουμε ορισμένα cookie που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών του προϊόντος και των υπηρεσιών μας ή των πειραμάτων δοκιμών χρηστών, καθώς και για την παρακολούθηση των πληροφοριών των επισκεπτών.
  2. Cookies τρίτων: Πρόκειται για cookies που αποστέλλονται στο τερματικό σας από υπολογιστή ή τομέα που δεν διαχειριζόμαστε από εμάς, αλλά από άλλη οντότητα που επεξεργάζεται δεδομένα που λαμβάνονται μέσω cookie. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookie του Google Analytics για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό μας ή στα cookie MailChimp για να δούμε τα ανοίγματα και τα κλικ των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Newsletter. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Παροχείς υπηρεσιών τρίτων παρακάτω.

11. Πώς μπορείτε να ελέγξετε ή να διαγράψετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγξετε ή / και να διαγράψετε τα cookies όπως θέλετε - για λεπτομέρειες, δείτε aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookie που υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή σας και μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης για να αποτρέψετε την τοποθέτηση των cookies. Εάν το κάνετε αυτό, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε με μη αυτόματο τρόπο ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο και ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν.

Οι κατασκευαστές προγραμμάτων περιήγησης παρέχουν βοήθεια για τη διαχείριση cookie στα προϊόντα τους. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Για άλλα προγράμματα περιήγησης, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση που παρέχει ο κατασκευαστής του προγράμματος περιήγησής σας.

12. Δεδομένα που συλλέγονται για εσάς και από εσάς

Καθώς χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας ή δημοσιεύετε στα κανάλια μας, μπορείτε να γράψετε πληροφορίες που έχετε συλλέξει από οποιοδήποτε άτομο. Δεν έχουμε καμία άμεση σχέση μαζί τους εκτός από εσάς και, για αυτόν τον λόγο, είστε υπεύθυνοι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη άδεια για να συλλέξουμε, να δημοσιεύσουμε και να επεξεργαστούμε πληροφορίες σχετικά με αυτά τα άτομα. Σύμφωνα με τις χρήσεις των Προσωπικών Δεδομένων που καλύπτονται στην Ενότητα 7, ενδέχεται να μεταφέρουμε Προσωπικά Δεδομένα από εσάς ή αυτά τα άτομα σε εταιρείες που μας βοηθούν να παρέχουμε ή να υποστηρίζουμε τις Υπηρεσίες μας. Όλοι οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών συνάπτουν συμβόλαιο με εμάς που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και περιορίζει τη χρήση οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

13. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα μέσω του φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας για να ζητήσετε την άσκηση των ακόλουθων δικαιωμάτων:

  • Δικαίωμα να ζητήσουμε πρόσβαση σε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που ενδέχεται να έχουμε για εσάς.
  • Δικαίωμα αίτησης διόρθωσης (εάν είναι λανθασμένο) ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων.
  • Δικαίωμα αίτησης περιορισμού της θεραπείας τους, οπότε θα διατηρούνται μόνο από την Visure Solutions για την άσκηση ή υπεράσπιση αξιώσεων.
  • Δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία. Η Visure Solutions δεν θα επεξεργάζεται πλέον τα Προσωπικά Δεδομένα με τον τρόπο που υποδεικνύετε, εκτός εάν για επιτακτικούς νόμιμους λόγους ή για την άσκηση ή την υπεράσπιση πιθανών αξιώσεων πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω επεξεργασία.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από άλλη εταιρεία, η Visure Solutions θα σας παρέχει τη φορητότητα των δεδομένων σας στο νέο ελεγκτή δεδομένων.

Θα σας δώσουμε πρόσβαση σε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για εσάς εντός 30 ημερών από οποιοδήποτε αίτημα για αυτές τις πληροφορίες. Τα άτομα μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση, διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή πληροφοριών που διατηρούμε σχετικά με αυτά μέσω του φόρμα επικοινωνίας. Εκτός εάν απαγορεύεται από το νόμο, θα καταργήσουμε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με ένα άτομο από τους διακομιστές μας κατόπιν αιτήματός σας ή του. Δεν υπάρχει χρέωση για ένα άτομο για πρόσβαση ή ενημέρωση των Προσωπικών Δεδομένων του.

Δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να την αποσύρετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει της συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της.

Πώς να παραπονεθείτε στην Αρχή Ελέγχου. Εάν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίο η Visure Solutions διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να υποβάλετε τα παράπονά σας στην Visure Solutions (αναφέρεται παραπάνω) ή στην αντίστοιχη Αρχή Προστασίας Δεδομένων

14. Ακρίβεια και διατήρηση δεδομένων

Λαμβάνουμε εύλογα επιχειρηματικά μέτρα σύμφωνα με τους νόμους για να διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ακριβή και ενημερωμένα, στο βαθμό που μας παρέχετε τις πληροφορίες που πρέπει να το κάνουμε. Εάν τα Προσωπικά Δεδομένα σας αλλάξουν (για παράδειγμα, εάν έχετε μια νέα διεύθυνση email), τότε είστε υπεύθυνοι για να μας ενημερώσετε για αυτές τις αλλαγές.

Θα διατηρήσουμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  1. Αναλυτικά δεδομένα: Τα αναλυτικά δεδομένα θα διατηρηθούν χωρίς προθεσμία διαγραφής.
  2. Δεδομένα συνδρομητών: Κατά τη διάρκεια του χρόνου που ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όσο χρειάζεται για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις υπηρεσίες μας όροι και προϋποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι η ελάχιστη αναγκαία περίοδος που επί του παρόντος υπόκειται σε ορισμένα καταστατικά όρων:
    • 4 χρόνια: Νόμος για παραβάσεις και κυρώσεις στην κοινωνική τάξη (υποχρεώσεις σχετικά με την υπαγωγή, εγγραφή, ακύρωση, εισφορά, πληρωμή μισθών…) Τέχνη. 66 ff. Γενικός φορολογικός νόμος (Λογιστικά βιβλία…) ·
    • 5 χρόνια: Τέχνη. Αστικός Κώδικας 1964 (προσωπικές ενέργειες χωρίς ειδικό χρονικό όριο)
    • 6 χρόνια: Τέχνη. 30 Εμπορικός Κώδικας (Λογιστικά Βιβλία, τιμολόγια…)
    • 10 χρόνια: Τέχνη. 25 του νόμου περί πρόληψης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
  3. Λεπτομέρειες συνδρομητών Newsletter: Από τη στιγμή που ο χρήστης εγγράφεται στο προϊόν έως ότου ο χρήστης διαγραφεί από το ενημερωτικό δελτίο.
  4. Δεδομένα χρήστη που ανέβηκαν από την Visure Solutions σε σελίδες και προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα: Από τη στιγμή που ο χρήστης προσφέρει τη συγκατάθεσή του έως ότου την αποσύρει.

15. Απόρρητο των παιδιών

Οι Υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται ούτε απευθύνονται σε παιδιά. Εάν δεν έχετε συμπληρώσει την ηλικία της πλειοψηφίας ή δεν είστε σε θέση να συνάψετε νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στη χώρα σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας εκτός εάν εποπτεύονται / γίνονται δεκτές από έναν ενήλικα, όπως ισχύει.

Στόχος μας είναι να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών από παιδιά, καθώς ο όρος αυτός ορίζεται από τους ισχύοντες νόμους. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε λάβει πληροφορίες από ένα παιδί ή άλλο πρόσωπο που προστατεύεται από αυτούς τους νόμους, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως μέσω του φόρμα επικοινωνίας ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στον τίτλο αυτής της νομικής ειδοποίησης και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τις βάσεις δεδομένων μας.

16. Ανακοίνωση για παραβίαση της ασφάλειας

Λαμβάνουμε εύλογα και κατάλληλα μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση και καταστροφή, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που συνεπάγεται η επεξεργασία και η φύση των Προσωπικών Δεδομένων. Εάν μια παραβίαση ασφαλείας προκαλεί μη εξουσιοδοτημένη εισβολή στο σύστημά μας που σας επηρεάζει σημαντικά, τότε θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό (σε περίπτωση εντοπισμού παραβίασης, η Visure Solutions δεσμεύεται να ενημερώσει τους χρήστες εντός 72 ωρών) και αργότερα να αναφέρει την ενέργεια απαντήσαμε.

Χρησιμοποιούμε μόνο παρόχους υπηρεσιών που συνάπτουν συμφωνίες μαζί μας, σύμφωνα με τις οποίες ο πάροχος υπηρεσιών δεσμεύεται να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και να συμμορφώνεται με τον GDPR.

17. Πάροχοι υπηρεσιών τρίτων

Για να είμαστε διαφανείς και να σας παρέχουμε τις μέγιστες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είναι οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών μας, παραθέτουμε παρακάτω αυτούς που ενδέχεται να διατηρούν Προσωπικά Δεδομένα, ποιες πληροφορίες διατηρούν και πώς διασφαλίζουμε τη συμμόρφωση του GDPR μέσω των συμβολαίων τους.

Google

Χρησιμοποιούμε σουίτα G (Gmail, Έγγραφα, Drive και Ημερολόγιο για επιχειρήσεις), για επικοινωνία, αποθήκευση και συνεργασία. Επιπλέον, στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε Google Analytics να αναλύσει τη χρήση του και να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του.

Η Google είναι εταιρεία των ΗΠΑ στην οποία βρίσκονται τα δεδομένα Τοποθεσίες Google Cloud. Όπως περιγράφεται στο Πιστοποίηση προστασίας ασπίδων, συμμορφώνονται με την Ασπίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και Ελβετίας-ΗΠΑ, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελβετία, αντίστοιχα.

Η Google έχει δεσμευτεί πλήρως για συμμόρφωση με τον GDPR, όπως περιγράφεται στη δική τους Δεσμεύσεις για τον GDPR που διατυπώνουν τις δεσμεύσεις μαζί μας. Για όλες τις προηγούμενες υπηρεσίες, ως δέσμευση για προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, έχουμε υπογράψει τα ακόλουθα έγγραφα: Σύμβαση Όρων Ασφαλείας Επεξεργασίας Δεδομένων (Πελάτες)Τυπικές συμβατικές ρήτρες του G SuiteΤροποποίηση επεξεργασίας δεδομένων στο G Suite, Και ένα Πρότυπες ρήτρες συμβάσεων της ΕΕ.

Zendesk

Χρησιμοποιούμε το Zendesk by Zendesk, Inc. ως υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων και λογισμικό γραφείου βοήθειας. Η Zendesk διατηρεί Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με το όνομα και το email σας, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ενδέχεται να έχετε αποκαλύψει ενώ αλληλεπιδρά μαζί μας για να λάβουμε υποστήριξη.

Η Zendesk Inc. είναι εταιρεία των ΗΠΑ, των οποίων τα δεδομένα είναι Φιλοξενία δεδομένων Zendesk. Οπως περιγραφεται στην ιστοσελίδα τους έχουν δεσμευτεί πλήρως να συμμορφωθούν με το GPDR και επιβεβαιώνουν ότι συμμορφώνονται με το Πλαίσιο Ασφαλούς Λιμένα ΗΠΑ-ΕΕ και το Πλαίσιο Ασφαλούς Λιμένα ΗΠΑ-Ελβετίας, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων Στοιχεία από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελβετία.

Προγραμματίστε μια δωρεάν επίδειξη
Κορυφή