Visure-ratkaisut


Tuki
Kirjaudu
Aloita ilmainen kokeilu

Tietosuoja

Sisällysluettelo

Tämä Visure Solutions, Inc:n ("Yritys", "me", "me" tai "meidän") tietosuojailmoitus kuvaa, kuinka ja miksi saatamme kerätä, tallentaa, käyttää ja/tai jakaa ("käsitellä") tietoja, kun käytät palveluitamme ("Palvelut"), esimerkiksi kun:

  • Käy verkkosivuillamme osoitteessa https://visuresolutions.com/tai mikä tahansa verkkosivustomme, jolla on linkki tähän tietosuojailmoitukseen
  • Ota yhteyttä meihin muilla asiaan liittyvillä tavoilla, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat

Kysymyksiä tai huolia? Tämän tietosuojailmoituksen lukeminen auttaa sinua ymmärtämään tietosuojaoikeutesi ja valintasi. Jos et hyväksy käytäntöjämme ja käytäntöjämme, älä käytä Palveluitamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@visuresolutions.com.

Yhteenveto pisteistä

Tämä yhteenveto sisältää tietosuojailmoituksemme avainkohdat, mutta voit saada lisätietoja mistä tahansa näistä aiheista napsauttamalla kunkin avainkohdan jälkeen olevaa linkkiä tai käyttämällä alla olevaa sisällysluetteloa löytääksesi etsimäsi osion. 

Mitä henkilötietoja käsittelemme? Kun vierailet palveluissamme, käytät niitä tai navigoit palveluissamme, saatamme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Visure Solutions, Inc:n ja Palveluiden kanssa, tekemisistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. 

Käsittelemmekö arkaluontoisia henkilötietoja? Emme käsittele arkaluonteisia henkilötietoja.

Saammeko tietoja kolmansilta osapuolilta? Emme saa tietoja kolmansilta osapuolilta.

Miten käsittelemme tietojasi? Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoimme palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi sekä noudattaaksemme lakia. Voimme käsitellä tietojasi myös muihin tarkoituksiin suostumuksellasi. Käsittelemme tietojasi vain, kun meillä on pätevä laillinen syy tehdä niin. 

Missä tilanteissa ja mille osapuolille jaamme henkilötietoja? Saatamme jakaa tietoja tietyissä tilanteissa ja tiettyjen kolmansien osapuolten kanssa. 

Kuinka pidämme tietosi turvassa? Meillä on organisatoriset ja tekniset prosessit ja menettelyt henkilötietojesi suojaamiseksi. Kuitenkaan minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttisen turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty kumoamaan turvallisuuttamme ja keräämään väärin , varastaa tai muokata tietojasi. 

Mitkä ovat oikeutesi? Riippuen maantieteellisestä sijainnista, sovellettava tietosuojalaki voi tarkoittaa, että sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. 

Haluatko tietää lisää siitä, mitä Visure Solutions, Inc. tekee keräämillään tiedoilla? 

Mitä tietoja keräämme?

Henkilökohtaiset tiedot, jotka paljastat meille

Lyhyesti: Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun rekisteröidyt Palveluihin, ilmaiset kiinnostuksesi saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, osallistuessasi Palveluiden toimintaan tai muuten ottaessasi meihin yhteyttä.

Arkaluontoinen tieto. Emme käsittele arkaluonteisia tietoja.

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.

Tiedot kerätään automaattisesti

Lyhyesti: Jotkin tiedot – kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet – kerätään automaattisesti, kun vierailet palveluissamme.

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit Palveluissa. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti, tiedot siitä, miten ja milloin käytät palveluitamme, ja muut tekniset tiedot. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti Palvelujemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäiseen analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.

Kuten monet yritykset, keräämme tietoja myös evästeiden ja vastaavien tekniikoiden kautta.

Miten käsittelemme tietojasi?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoimme palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi ja noudattaaksemme lakia. Voimme käsitellä tietojasi myös muihin tarkoituksiin suostumuksellasi.

Käsittelemme henkilötietojasi useista syistä riippuen siitä, kuinka käytät palveluitamme, mukaan lukien:

  • Helpottaa tilin luomista ja todennusta ja muuten hallita käyttäjätilejä. Saatamme käsitellä tietojasi, jotta voit luoda tilisi ja kirjautua siihen sekä pitää tilisi toimintakunnossa.
  • Pelastaa tai suojella yksilön elintärkeää etua. Saatamme käsitellä tietojasi tarvittaessa pelastaaksemme tai suojellaksemme yksilön elintärkeitä etuja, kuten haitan estämiseksi.

Mihin oikeusperustoihin luotamme tietojesi käsittelyssä?

Lyhyesti: Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun uskomme sen tarpeelliseksi ja meillä on voimassa oleva laillinen syy (eli oikeusperusta) tehdä niin sovellettavan lain nojalla, kuten suostumuksesi perusteella, noudattaa lakeja ja tarjota sinulle palveluita. tehdäksemme tai täyttääksemme sopimusvelvoitteitamme, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme laillisia liikeetujamme.

Jos asut EU:ssa tai Isossa-Britanniassa, tämä osio koskee sinua.

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) ja Yhdistyneen kuningaskunnan GDPR vaativat meitä selittämään voimassa olevat oikeusperustat, joihin luotamme henkilötietojesi käsittelyssä. Sellaisenaan voimme luottaa seuraaviin oikeusperustoihin henkilötietojesi käsittelyssä:

  • Suostumus. Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille luvan (eli suostumuksen) käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Klikkaus tätä lisätietoja.
  • Lailliset velvoitteet. Voimme käsitellä tietojasi, jos uskomme sen tarpeelliseksi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten tehdäksemme yhteistyötä lainvalvontaelimen tai sääntelyviranomaisen kanssa, käyttääksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai paljastaaksemme tietojasi todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.
  • Tärkeät kiinnostuksen kohteet. Saatamme käsitellä tietojasi, jos uskomme sen tarpeelliseksi suojellaksemme elintärkeitä etujasi tai kolmannen osapuolen elintärkeitä etuja, kuten tilanteissa, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle.

Jos olet Kanadassa, tämä osio koskee sinua.

Saatamme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille erityisen luvan (eli nimenomaisen suostumuksen) käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tiettyyn tarkoitukseen tai tilanteissa, joissa lupasi voidaan päätellä (eli implisiittisen suostumuksen). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. 

Joissakin poikkeustapauksissa meillä saattaa olla sovellettavan lain mukaan laillinen lupa käsitellä tietojasi ilman suostumustasi, mukaan lukien esimerkiksi:

  • Jos kerääminen on selvästi yksilön edun mukaista ja suostumusta ei saada ajoissa
  • Tutkimuksiin ja petosten havaitsemiseen ja ehkäisyyn
  • Liiketoimille edellyttäen, että tietyt ehdot täyttyvät
  • Jos se sisältyy todistajanlausuntoon ja kerääminen on tarpeen vakuutuskorvauksen arvioimiseksi, käsittelemiseksi tai ratkaisemiseksi
  • Loukkaantuneiden, sairaiden tai kuolleiden henkilöiden tunnistamiseen ja lähiomaisten kanssa kommunikointiin
  • Jos meillä on perusteltua syytä uskoa, että henkilö on joutunut, on tai saattaa joutua taloudellisen väärinkäytön uhriksi
  • Jos on kohtuullista olettaa, että kerääminen ja käyttö suostumuksella vaarantaisi tietojen saatavuuden tai tarkkuuden ja kerääminen on kohtuullista sopimusrikkomusten tai Kanadan tai provinssin lakien vastaisen tutkinnan tarkoituksiin
  • Jos tietojen luovuttamista vaaditaan haasteen, määräyksen, oikeuden määräyksen tai tuomioistuimen asiakirjojen tuottamista koskevien sääntöjen noudattamiseksi
  • Jos henkilö on tuottanut sen työssään, liiketoiminnassaan tai ammatissaan ja kokoelma vastaa niitä tarkoituksia, joita varten tiedot on tuotettu
  • Jos kokoelma on tarkoitettu pelkästään journalistisiin, taiteellisiin tai kirjallisiin tarkoituksiin
  • Jos tiedot ovat julkisesti saatavilla ja määräysten mukaan.

Milloin ja kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Lyhyesti: Saatamme jakaa tietoja tässä osiossa kuvatuissa erityistilanteissa ja/tai seuraavien kolmansien osapuolten kanssa.

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi seuraavissa tilanteissa:

  • Liiketoiminnan siirrot. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöt. Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme näiden tytäryhtiöiden noudattamaan tätä tietosuojailmoitusta. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.

Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Lyhyesti: Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia ​​teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on annettu evästeilmoituksessamme.

Kuinka käsittelemme sosiaalisia kirjautumisiasi?

Lyhyesti: Jos päätät rekisteröityä tai kirjautua palveluihimme sosiaalisen median tilillä, meillä voi olla pääsy tiettyihin sinuun liittyviin tietoihin.

Palvelumme tarjoavat sinulle mahdollisuuden rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tilitietojasi (kuten Facebook- tai Twitter-kirjautumistunnuksiasi). Jos päätät tehdä tämän, saamme sosiaalisen median tarjoajaltasi tiettyjä profiilitietojasi. Saamamme profiilitiedot voivat vaihdella asianomaisen sosiaalisen median palveluntarjoajan mukaan, mutta usein ne sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi, ystäväluettelosi ja profiilikuvasi sekä muita tietoja, jotka päätät julkaista tällaisella sosiaalisen median alustalla.

Käytämme saamiamme tietoja vain tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa tai jotka on muuten tehty sinulle selväksi asianomaisissa palveluissa. Huomaa, että emme hallitse emmekä ole vastuussa henkilötietojesi muusta käytöstä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tarjoajan toimesta. Suosittelemme, että luet heidän tietosuojailmoituksensa ymmärtääksesi, kuinka he keräävät, käyttävät ja jakavat henkilökohtaisia ​​tietojasi ja kuinka voit määrittää tietosuoja-asetuksesi heidän sivustoillaan ja sovelluksiinsa.

Siirretäänkö tietojasi kansainvälisesti?

Lyhyesti: Saatamme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa kuin omassa maassasi.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) tai Isossa-Britanniassa (Yhdistynyt kuningaskunta), näissä maissa ei välttämättä ole tietosuojalakeja tai muita vastaavia lakeja yhtä kattavasti kuin maassasi. Ryhdymme kuitenkin kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavan lain mukaisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Lyhyesti: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän ilmoituksen tarkoitus ei edellytä meitä säilyttämään henkilötietojasi pidempään kuin vaaditaan.

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme tällaiset tiedot tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), säilytämme turvallisesti henkilötietosi ja eristä ne kaikesta jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

Kuinka pidämme tietosi turvassa?

Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatorisilla ja teknisillä turvatoimilla.

Olemme toteuttaneet asianmukaiset ja kohtuulliset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojaamaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttista turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, henkilötietojen välittäminen Palveluihimme ja palveluistamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää Palveluita vain suojatussa ympäristössä.

Keräämmekö tietoja alaikäisiltä?

Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta.

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta. Käyttämällä Palveluita vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi tällaisen alaikäisen huollettavan henkilön Palveluiden käyttöön. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle 18-vuotiailta käyttäjiltä, ​​deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipymättä arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet kerätä alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@visuresolutions.com.

Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?

Lyhyesti: Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA), Isossa-Britanniassa (Yhdistynyt kuningaskunta) ja Kanadassa, sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja niiden hallintaan. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.

Joillakin alueilla (kuten ETA, Iso-Britannia ja Kanada) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus (i) pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada niistä kopio, (ii) pyytää oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja (iv) tarvittaessa tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Käsittelemme ja toimimme kaikki pyynnöt sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. 

Jos olet ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Heidän yhteystietonsa löydät täältä: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jos olet Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löydät täältä: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Suostumuksen peruuttaminen: Jos luotamme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, joka voi olla nimenomaista ja/tai implisiittistä suostumusta sovellettavasta laista riippuen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä, jos sovellettava laki sen sallii, henkilötietojesi käsittelyyn, joka on suoritettu muiden laillisten käsittelyperusteiden kuin suostumuksen perusteella.

Tilitiedot

Jos haluat milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai lopettaa tilisi, voit:

  • Kirjaudu sisään tilisi asetuksiin ja päivitä käyttäjätilisi.

Pyynnöstäsi lopettaa tilisi, poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme tai poistamme ne. Saatamme kuitenkin säilyttää joitakin tietoja tiedostoistamme petosten estämiseksi, ongelmien vianmäärittämiseksi, mahdollisten tutkimusten avustamiseksi, laillisten ehtojen noudattamiseksi ja/tai sovellettavien lakivaatimusten noudattamiseksi.

Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin palveluidemme ominaisuuksiin tai palveluihin.

Älä seuraa -ominaisuuksien hallintalaitteet

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track ("DNT") -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittamaan tietosuoja-asetuksistasi ja olemaan valvomatta ja keräämättä tietoja online-selaustoiminnastasi. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä teknologiastandardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisenaan emme tällä hetkellä vastaa DNT-selaimen signaaleihin tai mihinkään muuhun mekanismiin, joka ilmoittaa automaattisesti valinnastasi olla jäljittämättä sinua verkossa. Jos online-seurantastandardi otetaan käyttöön, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa.

Onko Kalifornian asukkailla erityisiä tietosuojaoikeuksia?

Lyhyesti: Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle on myönnetty erityiset oikeudet henkilötietojesi käyttöön.

Kalifornian siviililain 1798.83 jakso, joka tunnetaan myös nimellä “Shine The Light” -laki, sallii Kalifornian asukkaiden käyttäjien pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ilmaiseksi tietoja henkilökohtaisten tietojen luokista (jos sellaisia ​​on) paljastettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joiden kanssa jaoimme henkilökohtaisia ​​tietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kalifornian alueella ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili Palveluissa, sinulla on oikeus pyytää palveluissa julkisesti julkaisemiesi ei-toivottujen tietojen poistamista. Pyydä tällaisten tietojen poistamista ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla ja liittämällä mukaan tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tiedot eivät näy julkisesti Palveluissa, mutta otathan huomioon, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).

CCPA-tietosuojailmoitus

California Code of Regulations määrittelee "asukas" seuraavasti:

  1. Jokainen henkilö, joka on Kalifornian osavaltiossa muussa kuin tilapäisessä tai tilapäisessä tarkoituksessa ja
  2. Jokainen Kalifornian osavaltiossa asuva henkilö, joka on Kalifornian osavaltion ulkopuolella tilapäistä tai tilapäistä tarkoitusta varten

Kaikki muut henkilöt määritellään "ei-asukkaiksi".

Jos tämä "asukkaan" määritelmä koskee sinua, meidän on noudatettava tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia ja velvollisuuksia.

Mitä henkilötietoluokkia keräämme?

Olemme keränneet seuraavia henkilötietoryhmiä viimeisten 12 (XNUMX) kuukauden aikana:

Saatamme myös kerätä muita henkilötietoja näiden luokkien ulkopuolelta, jos olet kanssamme vuorovaikutuksessa henkilökohtaisesti, verkossa tai puhelimitse tai postitse seuraavissa tilanteissa:

  • Avun vastaanottaminen asiakastukikanavien kautta;
  • Osallistuminen asiakaskyselyihin tai -kilpailuihin; ja
  • Helpotamme Palvelujemme toimittamista ja vastaamme tiedusteluihisi.

Kuinka käytämme ja jaamme henkilötietojasi?

Lisätietoja tiedonkeruu- ja jakamiskäytännöistämme löytyy tästä tietosuojailmoituksesta.

Voit ottaa meihin yhteyttä tai katso tämän asiakirjan alareunassa olevia yhteystietoja.

Jos käytät valtuutettua edustajaa kieltäytymisoikeutesi käyttämiseen, voimme hylätä pyynnön, jos valtuutettu edustaja ei esitä todisteita siitä, että heillä on pätevä lupa toimia puolestasi.

Jaetaanko tietojasi muiden kanssa?

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajillemme meidän ja kunkin palveluntarjoajan välisen kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Jokainen palveluntarjoaja on voittoa tavoitteleva yksikkö, joka käsittelee tietoja puolestamme.

Voimme käyttää henkilötietojasi omiin liiketoimintatarkoituksiinmme, kuten sisäiseen tutkimukseen teknologian kehittämiseksi ja esittelyksi. Tätä ei pidetä henkilötietojesi "myymisenä".

Oikeutesi henkilötietoihisi

Oikeus pyytää tietojen poistamista — Poistopyyntö

Voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, kunnioitamme pyyntöäsi ja poistamme henkilötietosi tietyin laissa säädetyin poikkeuksin, kuten (mutta ei rajoittuen) toisen kuluttajan käyttäessä sananvapautta. , lakisääteisestä velvoitteesta johtuvia vaatimustenmukaisuusvaatimuksiamme tai mitä tahansa käsittelyä, jota voidaan tarvita suojautuaksemme laittomalta toiminnalta.

Oikeus saada tietoa – Pyydä tietää

Olosuhteista riippuen sinulla on oikeus tietää:

  • keräämme ja käytämmekö henkilökohtaisia ​​tietojasi;
  • keräämiemme henkilötietojen luokat;
  • tarkoituksiin, joihin kerättyjä henkilötietoja käytetään;
  • myymmekö henkilötietojasi kolmansille osapuolille;
  • henkilökohtaisten tietojen luokat, jotka myimme tai luovutimme liiketoiminnallisiin tarkoituksiin;
  • kolmansien osapuolten ryhmät, joille henkilötiedot myytiin tai luovutettiin liiketoimintaa varten; ja
  • liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus henkilökohtaisten tietojen keräämiseksi tai myymiseksi.

Sovellettavan lain mukaan emme ole velvollisia toimittamaan tai poistamaan kuluttajatietoja, jotka tunnistetaan vastauksena kuluttajan pyyntöön, tai tunnistamaan yksilölliset tiedot uudelleen kuluttajapyynnön vahvistamiseksi.

Oikeus syrjimättömyyteen käyttäessään kuluttajan yksityisyyden suojaa

Emme syrji sinua, jos käytät yksityisyyden suojaasi.

Vahvistusprosessi

Pyyntösi saatuamme meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi selvittääksemme, oletko sama henkilö, jonka kanssa meillä on tiedot järjestelmässämme. Nämä vahvistustoimet edellyttävät, että pyydämme sinua antamaan tietoja, jotta voimme yhdistää ne aiemmin antamaasi tietoon. Esimerkiksi lähettämäsi pyynnön tyypistä riippuen voimme pyytää sinua antamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme yhdistää antamasi tiedot jo arkistoissamme oleviin tietoihin, tai voimme ottaa sinuun yhteyttä jollakin viestintämenetelmällä (esim. puhelin tai sähköposti), jonka olet aiemmin toimittanut meille. Voimme myös käyttää muita varmistusmenetelmiä olosuhteiden niin vaatiessa.

Käytämme pyynnössäsi antamiasi henkilötietoja vain henkilöllisyytesi tai pyynnön esittämisvaltuutesi vahvistamiseen. Vältämme mahdollisuuksien mukaan pyytämästä sinulta lisätietoja vahvistusta varten. Jos emme kuitenkaan pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi jo ylläpitämiemme tietojen perusteella, voimme pyytää sinua antamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi sekä turvallisuus- tai petostentorjuntatarkoituksiin. Poistamme tällaiset lisätiedot heti, kun saamme vahvistuksenne valmiiksi.

Muut yksityisyyden suojaoikeudet

  • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, jos ne ovat virheellisiä tai merkityksettömiä, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.
  • Voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään CCPA:n mukaisen pyynnön puolestasi. Voimme evätä pyynnön valtuutetulta edustajalta, joka ei toimita todisteita siitä, että hänellä on pätevä valtuutus toimia puolestasi CCPA:n mukaisesti.

Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä tai katso tämän asiakirjan alareunassa olevia yhteystietoja. Jos sinulla on valitus siitä, kuinka käsittelemme tietojasi, haluaisimme kuulla sinusta.

Päivitämmekö tätä ilmoitusta?

Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.

Voimme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä ”Päivitetty” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on käytettävissä. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tietää, miten suojaamme tietojasi.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä tästä ilmoituksesta?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@visuresolutions.com tai postitse osoitteeseen:

Visure Solutions, Inc.

100 Pine Street

Suite 1250

San Francisco, CA 94111

Yhdysvallat

Kuinka voit tarkistaa, päivittää tai poistaa sinulta keräämämme tiedot?

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne.

ylin