פתרונות Visure


תמיכה
הירשם
התחבר
התחל ניסיון חינם

מדיניות הפרטיות

תוכן העניינים

הודעת פרטיות זו עבור Visure Solutions, Inc. ("החברה", "אנחנו", "אנחנו" או "שלנו"), מתארת ​​כיצד ומדוע אנו עשויים לאסוף, לאחסן, להשתמש ו/או לשתף ("לעבד") שלך מידע כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו ("שירותים"), כגון כאשר אתה:

  • בקר באתר האינטרנט שלנו בכתובת https://visuresolutions.com/, או כל אתר אינטרנט שלנו שמקשר להודעת פרטיות זו
  • צור קשר איתנו בדרכים קשורות אחרות, כולל כל מכירות, שיווק או אירוע

שאלות או חששות? קריאת הודעת פרטיות זו תעזור לך להבין את זכויות הפרטיות והבחירות שלך. אם אינך מסכים עם המדיניות והנהלים שלנו, אנא אל תשתמש בשירותים שלנו. אם עדיין יש לך שאלות או חששות, אנא צור איתנו קשר בכתובת info@visuresolutions.com.

סיכום הנקודות

סיכום זה מספק נקודות מפתח מהודעת הפרטיות שלנו, אך תוכל לברר פרטים נוספים על כל אחד מהנושאים הללו על ידי לחיצה על הקישור שלאחר כל נקודה מרכזית או על ידי שימוש בתוכן העניינים שלנו למטה כדי למצוא את הקטע שאתה מחפש. 

איזה מידע אישי אנו מעבדים? כאשר אתה מבקר, משתמש או מנווט בשירותים שלנו, אנו עשויים לעבד מידע אישי בהתאם לאופן שבו אתה מתקשר עם Visure Solutions, Inc. והשירותים, הבחירות שאתה עושה, והמוצרים והתכונות שבהם אתה משתמש. 

האם אנו מעבדים מידע אישי רגיש? איננו מעבדים מידע אישי רגיש.

האם אנו מקבלים מידע מצדדים שלישיים? איננו מקבלים מידע מצדדים שלישיים.

כיצד אנו מעבדים את המידע שלך? אנו מעבדים את המידע שלך כדי לספק, לשפר ולנהל את השירותים שלנו, לתקשר איתך, למען אבטחה ומניעת הונאה, ולציית לחוק. אנו עשויים גם לעבד את המידע שלך למטרות אחרות בהסכמתך. אנו מעבדים את המידע שלך רק כאשר יש לנו סיבה משפטית חוקית לעשות זאת. 

באילו מצבים ועם אילו צדדים אנו משתפים מידע אישי? אנו עשויים לחלוק מידע במצבים ספציפיים ועם צדדים שלישיים ספציפיים. 

כיצד אנו שומרים על בטיחות המידע שלך? יש לנו תהליכים ונהלים ארגוניים וטכניים כדי להגן על המידע האישי שלך. עם זאת, לא ניתן להבטיח שידור אלקטרוני דרך האינטרנט או טכנולוגיית אחסון מידע תהיה מאובטחת ב-100%, כך שאיננו יכולים להבטיח או להבטיח שהאקרים, פושעי סייבר או צדדים שלישיים לא מורשים אחרים לא יוכלו להביס את האבטחה שלנו ולאסוף, לגשת בצורה לא נכונה. , לגנוב או לשנות את המידע שלך. 

מהן הזכויות שלך? בהתאם למקום שבו אתה נמצא מבחינה גיאוגרפית, ייתכן שחוק הפרטיות החל אומר שיש לך זכויות מסוימות לגבי המידע האישי שלך. 

רוצה ללמוד עוד על מה Visure Solutions, Inc. עושה עם כל מידע שאנו אוספים? 

איזה מידע אנו אוספים?

מידע אישי שאתה חושף בפנינו

בקיצור: אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו.

אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו מרצונך כאשר אתה נרשם לשירותים, מביע עניין בקבלת מידע עלינו או על המוצרים והשירותים שלנו, בעת השתתפות בפעילויות בשירותים, או בדרך אחרת כאשר אתה יוצר איתנו קשר.

מידע רגיש. איננו מעבדים מידע רגיש.

כל המידע האישי שאתה מספק לנו חייב להיות נכון, מלא ומדויק, ועליך להודיע ​​לנו על כל שינוי במידע אישי כזה.

מידע שנאסף באופן אוטומטי

בקצרה: מידע מסוים - כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) שלך ו/או מאפייני הדפדפן והמכשיר - נאסף באופן אוטומטי כאשר אתה מבקר בשירותים שלנו.

אנו אוספים באופן אוטומטי מידע מסוים כאשר אתה מבקר, משתמש או מנווט בשירותים. מידע זה אינו חושף את זהותך הספציפית (כמו שמך או פרטי הקשר שלך) אך עשוי לכלול מידע על מכשיר ושימוש, כגון כתובת ה-IP, הדפדפן והמכשיר שלך, מערכת הפעלה, העדפות שפה, כתובות אתרים מפנה, שם המכשיר, המדינה, מיקום, מידע על האופן שבו ומתי אתה משתמש בשירותים שלנו ומידע טכני אחר. מידע זה נחוץ בעיקר כדי לשמור על האבטחה והתפעול של השירותים שלנו, ולמטרות הניתוח והדיווח הפנימיים שלנו.

כמו עסקים רבים, אנו גם אוספים מידע באמצעות עוגיות וטכנולוגיות דומות.

כיצד אנו מעבדים את המידע שלך?

בקיצור: אנו מעבדים את המידע שלך כדי לספק, לשפר ולנהל את השירותים שלנו, לתקשר איתך, למען אבטחה ומניעת הונאה, ולציית לחוק. אנו עשויים גם לעבד את המידע שלך למטרות אחרות בהסכמתך.

אנו מעבדים את המידע האישי שלך ממגוון סיבות, בהתאם לאופן שבו אתה מתקשר עם השירותים שלנו, כולל:

  • כדי להקל על יצירת חשבון ואימות ולנהל אחרת חשבונות משתמש. אנו עשויים לעבד את המידע שלך כדי שתוכל ליצור ולהתחבר לחשבון שלך, כמו גם לשמור על החשבון שלך במצב תקין.
  • להציל או להגן על האינטרס החיוני של אדם. אנו עשויים לעבד את המידע שלך בעת הצורך כדי לשמור או להגן על האינטרס החיוני של אדם, כגון כדי למנוע נזק.

על איזה יסודות משפטיים אנו מסתמכים כדי לעבד את המידע שלך?

בקצרה: אנו מעבדים את המידע האישי שלך רק כאשר אנו מאמינים שזה הכרחי ויש לנו סיבה משפטית תקפה (כלומר, בסיס משפטי) לעשות זאת על פי החוק החל, כמו בהסכמתך, לציית לחוקים, לספק לך שירותים להיכנס או למלא את ההתחייבויות החוזיות שלנו, כדי להגן על זכויותיך, או כדי למלא את האינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו.

אם אתה נמצא באיחוד האירופי או בבריטניה, סעיף זה חל עליך.

תקנת הגנת המידע הכללית (GDPR) וה-GDPR של בריטניה דורשות מאיתנו להסביר את הבסיסים המשפטיים התקפים עליהם אנו מסתמכים על מנת לעבד את המידע האישי שלך. ככזה, אנו עשויים להסתמך על הבסיסים המשפטיים הבאים כדי לעבד את המידע האישי שלך:

  • הַסכָּמָה. אנו עשויים לעבד את המידע שלך אם נתת לנו רשות (כלומר, הסכמה) להשתמש במידע האישי שלך למטרה מסוימת. אתה יכול לבטל את הסכמתך בכל עת. נְקִישָׁה כאן ללמוד 'יותר.
  • חובות משפטיות. אנו עשויים לעבד את המידע שלך היכן שאנו מאמינים שהוא הכרחי לעמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו, כגון לשתף פעולה עם גוף אכיפת חוק או סוכנות רגולטורית, לממש או להגן על הזכויות המשפטיות שלנו, או לחשוף את המידע שלך כראיה בהתדיינות משפטית שבה אנו נמצאים מְעוּרָב.
  • תחומי עניין חיוניים. אנו עשויים לעבד את המידע שלך במקום בו אנו מאמינים כי יש צורך להגן על האינטרסים החיוניים שלך או על האינטרסים החיוניים של צד שלישי, כגון במצבים הכרוכים באיומים פוטנציאליים על ביטחונו של כל אדם.

אם אתה נמצא בקנדה, סעיף זה חל עליך.

אנו עשויים לעבד את המידע שלך אם נתת לנו הרשאה ספציפית (כלומר, הסכמה מפורשת) להשתמש במידע האישי שלך למטרה מסוימת, או במצבים שבהם ניתן להסיק את ההרשאה שלך (כלומר, הסכמה משתמעת). אתה יכול לבטל את הסכמתך בכל עת. 

במקרים חריגים מסוימים, אנו עשויים להיות רשאים על פי החוק החל לעבד את המידע שלך ללא הסכמתך, כולל, למשל:

  • אם הגבייה היא בבירור האינטרס של הפרט ולא ניתן לקבל הסכמה בזמן
  • לחקירות וגילוי ומניעת הונאה
  • עבור עסקאות עסקיות בתנאי שמתקיימים תנאים מסוימים
  • אם הוא כלול בהצהרת עד והגבייה נחוצה כדי להעריך, לעבד או ליישב תביעת ביטוח
  • לזיהוי פצועים, חולים או נפטרים ותקשורת עם קרובי משפחה
  • אם יש לנו יסוד סביר להאמין שאדם היה, הוא או עלול להיות קורבן להתעללות כלכלית
  • אם סביר לצפות שאיסוף ושימוש בהסכמה יפגעו בזמינות או דיוק המידע והאיסוף סביר למטרות הקשורות לחקירת הפרת הסכם או הפרה של חוקי קנדה או מחוז
  • אם הגילוי נדרש כדי לציית להזמנה לדין, צו, צו בית משפט או כללים של בית המשפט הנוגעים להפקת רשומות
  • אם הוא הופק על ידי אדם פרטי במהלך עבודתו, עסקיו או מקצועו והאיסוף תואם את המטרות שלשמן הופק המידע
  • אם האוסף מיועד אך ורק למטרות עיתונאיות, אמנותיות או ספרותיות
  • אם המידע זמין לציבור ומצוין בתקנות.

מתי ועם מי אנו חולקים את המידע האישי שלך?

בקיצור: אנו עשויים לחלוק מידע במצבים ספציפיים המתוארים בסעיף זה ו/או עם הצדדים השלישיים הבאים.

ייתכן שנצטרך לשתף את המידע האישי שלך במצבים הבאים:

  • העברות עסקים. אנו עשויים לשתף או להעביר את המידע שלך בקשר עם, או במהלך משא ומתן על, כל מיזוג, מכירה של נכסי חברה, מימון או רכישה של כל או חלק מהעסק שלנו לחברה אחרת.
  • שותפים. אנו עשויים לשתף את המידע שלך עם השותפים העצמאיים שלנו, ובמקרה זה נדרוש מאותם שותפים לכבד את הודעת הפרטיות הזו. שותפים שותפים כוללים את חברת האם שלנו וכל חברות בת, שותפות למיזם משותף או חברות אחרות שאנו שולטים בהן או שנמצאות בשליטה משותפת איתנו.
  • שותפים עסקיים. אנו עשויים לחלוק את המידע שלך עם השותפים העסקיים שלנו כדי להציע לך מוצרים, שירותים או מבצעים מסוימים.

האם אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב אחרות?

בקיצור: אנו עשויים להשתמש בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב אחרות כדי לאסוף ולאחסן את המידע שלך.

אנו עשויים להשתמש בקובצי Cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות (כמו משואות אינטרנט ופיקסלים) כדי לגשת או לאחסן מידע. מידע ספציפי על האופן בו אנו משתמשים בטכנולוגיות כאלה וכיצד ניתן לסרב לעוגיות מסוימות מוגדר בהודעת ה- Cookie שלנו.

כיצד אנו מטפלים בכניסות החברתיות שלך?

בקיצור: אם תבחר להירשם או להיכנס לשירותים שלנו באמצעות חשבון מדיה חברתית, ייתכן שתהיה לנו גישה למידע מסוים עליך.

השירותים שלנו מציעים לך את היכולת להירשם ולהיכנס באמצעות פרטי חשבון המדיה החברתית של צד שלישי שלך (כמו כניסות פייסבוק או טוויטר שלך). היכן שתבחר לעשות זאת, אנו נקבל מידע פרופיל מסוים עליך מספק המדיה החברתית שלך. מידע הפרופיל שאנו מקבלים עשוי להשתנות בהתאם לספק המדיה החברתית הנוגע בדבר, אך לרוב יכלול את שמך, כתובת הדוא"ל, רשימת החברים ותמונת הפרופיל שלך, כמו גם מידע אחר שתבחר לפרסם בפלטפורמת מדיה חברתית כזו.

אנו נשתמש במידע שנקבל רק למטרות המתוארות בהודעת פרטיות זו או שהובהרו לך בדרך אחרת בשירותים הרלוונטיים. שים לב שאיננו שולטים, ואינם אחראים לשימושים אחרים במידע האישי שלך על ידי ספק המדיה החברתית של צד שלישי שלך. אנו ממליצים שתעיין בהודעת הפרטיות שלהם כדי להבין כיצד הם אוספים, משתמשים ומשתפים את המידע האישי שלך, וכיצד תוכל להגדיר את העדפות הפרטיות שלך באתרים ובאפליקציות שלהם.

האם המידע שלך מועבר בינלאומי?

בקיצור: אנו עשויים להעביר, לאחסן ולעבד את המידע שלך במדינות שאינן שלך.

אם אתה תושב של האזור הכלכלי האירופי (EEA) או בריטניה (בריטניה), ייתכן שלמדינות אלה אין בהכרח חוקי הגנת מידע או חוקים דומים אחרים מקיפים כמו אלה במדינה שלך. עם זאת, אנו ננקוט בכל האמצעים הדרושים כדי להגן על המידע האישי שלך בהתאם להודעת פרטיות זו ולחוק החל.

כמה זמן אנו שומרים את המידע שלך?

בקצרה: אנו שומרים את המידע שלך כל עוד נדרש כדי למלא את המטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו, אלא אם כן נדרש אחרת בחוק.

אנו נשמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הוא נחוץ למטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו, אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי חוק (כגון מס, חשבונאות או דרישות משפטיות אחרות). שום מטרה בהודעה זו לא תחייב אותנו לשמור את המידע האישי שלך למשך זמן רב יותר מהנדרש.

כאשר אין לנו צורך עסקי לגיטימי מתמשך לעבד את המידע האישי שלך, אנו נמחק או אנונימיז מידע כזה או, אם הדבר אינו אפשרי (לדוגמה, מכיוון שהמידע האישי שלך נשמר בארכיוני גיבוי), נאחסן בצורה מאובטחת המידע האישי שלך ולבודד אותו מכל עיבוד נוסף עד שתתאפשר מחיקה.

כיצד אנו שומרים על בטיחות המידע שלך?

בקיצור: אנו שואפים להגן על המידע האישי שלך באמצעות אמצעי אבטחה ארגוניים וטכניים.

יישמנו אמצעי אבטחה טכניים וארגוניים מתאימים והגיוניים שנועדו להגן על האבטחה של כל מידע אישי שאנו מעבדים. עם זאת, למרות אמצעי ההגנה והמאמצים שלנו לאבטח את המידע שלך, לא ניתן להבטיח שידור אלקטרוני דרך האינטרנט או טכנולוגיית אחסון מידע תהיה מאובטחת ב-100%, כך שאיננו יכולים להבטיח או להבטיח שהאקרים, פושעי סייבר או צדדים שלישיים לא מורשים אחרים לא יהיו. מסוגלים להביס את האבטחה שלנו ולאסוף, לגשת, לגנוב או לשנות את המידע שלך בצורה לא נכונה. למרות שאנו נעשה כמיטב יכולתנו להגן על המידע האישי שלך, העברת המידע האישי אל השירותים שלנו וממנו היא על אחריותך בלבד. עליך לגשת לשירותים רק בסביבה מאובטחת.

האם אנו אוספים מידע מקטינים?

בקיצור: אנחנו לא אוספים ביודעין נתונים או משווקים לילדים מתחת לגיל 18.

אנחנו לא מבקשים ביודעין מידע או משווקים לילדים מתחת לגיל 18. על ידי שימוש בשירותים, אתה מצהיר שאתה בן 18 לפחות או שאתה הורה או אפוטרופוס של קטין כזה ומסכים לשימוש של תלוי קטין כזה בשירותים. אם נודע לנו שנאסף מידע אישי ממשתמשים מתחת לגיל 18, נשבית את החשבון וננקוט באמצעים סבירים כדי למחוק מיידית נתונים כאלה מהרשומות שלנו. אם נודע לך על נתונים כלשהם שאספנו מילדים מתחת לגיל 18, אנא צור איתנו קשר בכתובת info@visuresolutions.com.

מהן זכויות הפרטיות שלך?

בקיצור: באזורים מסוימים, כגון האזור הכלכלי האירופי (EEA), בריטניה (בריטניה) וקנדה, יש לך זכויות המאפשרות לך גישה ושליטה רבה יותר למידע האישי שלך. אתה יכול לבדוק, לשנות או לסיים את חשבונך בכל עת.

באזורים מסוימים (כמו EEA, בריטניה וקנדה), יש לך זכויות מסוימות על פי חוקי הגנת הנתונים החלים. אלה עשויים לכלול את הזכות (i) לבקש גישה ולקבל עותק של המידע האישי שלך, (ii) לבקש תיקון או מחיקה; (iii) להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך; וכן (iv) אם רלוונטי, לניידות נתונים. בנסיבות מסוימות, ייתכן שתהיה לך גם הזכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.

אנו נשקול ונפעל בהתאם לכל בקשה בהתאם לחוקי הגנת המידע החלים. 

אם אתה נמצא ב-EEA או בבריטניה ואתה סבור שאנו מעבדים את המידע האישי שלך שלא כדין, יש לך גם את הזכות להתלונן בפני רשות הפיקוח המקומית על הגנת הנתונים. אתה יכול למצוא את פרטי הקשר שלהם כאן: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

אם אתה נמצא בשוויץ, פרטי הקשר של רשויות הגנת המידע זמינים כאן: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

ביטול הסכמתך:

אם אנו מסתמכים על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך, אשר עשויה להיות הסכמה מפורשת ו/או משתמעת בהתאם לחוק החל, יש לך את הזכות לחזור בה מהסכמתך בכל עת.

עם זאת, שים לב שהדבר לא ישפיע על חוקיות העיבוד לפני ביטולו וגם כאשר החוק החל מאפשר זאת, האם זה ישפיע על עיבוד המידע האישי שלך שנערך בהסתמכות על עילות עיבוד חוקיות מלבד הסכמה.

פרטי חשבון

אם תרצה בכל עת לבדוק או לשנות את המידע בחשבונך או לסיים את חשבונך, אתה יכול:

  • היכנס להגדרות החשבון שלך ו עדכן את פרטי חשבון המשתמש שלך.
  • כדי לסגור את חשבון פורטל החברים שלך, משתמשים יכולים ליצור איתנו קשר בכתובת https://visuresolutions.com/contact לבקש את מחיקת החשבון שלהם.

עם בקשתך לסיים את חשבונך, אנו נשבית או נמחק את חשבונך והמידע שלך ממאגרי המידע הפעילים שלנו. עם זאת, אנו עשויים לשמור מידע מסוים כדי למנוע הונאה, לפתור בעיות, לסייע בחקירות, לאכוף תנאים משפטיים ו/או לציית לדרישות החוק החלות. לגבי פורטל החברים, משתמשים יכולים לפנות אלינו בכתובת https://visuresolutions.com/contact לבקש את מחיקת החשבון שלהם.

עוגיות וטכנולוגיות דומות: רוב דפדפני האינטרנט מוגדרים לקבל עוגיות כברירת מחדל. אם אתה מעדיף, אתה יכול בדרך כלל לבחור להגדיר את הדפדפן שלך להסיר עוגיות ולדחות עוגיות. אם תבחר להסיר קובצי Cookie או לדחות קובצי Cookie, הדבר עלול להשפיע על תכונות או שירותים מסוימים של השירותים שלנו.

בקרות לתכונות אל-לעקוב

רוב דפדפני האינטרנט וחלק ממערכות ההפעלה הניידות והיישומים הניידים כוללים תכונה או הגדרה של Do-Not-Track ("DNT") שאתה יכול להפעיל כדי לאותת על העדפת הפרטיות שלך ולא כדי לנטר ולהיאסף נתונים על פעילויות הגלישה המקוונת שלך. בשלב זה, לא סוכם סופית תקן טכנולוגי אחיד לזיהוי ויישום אותות DNT. לפיכך, איננו מגיבים כעת לאותות של דפדפן DNT או לכל מנגנון אחר שמעביר אוטומטית את בחירתך לא להיות במעקב מקוון. אם יאומץ תקן למעקב מקוון שעלינו לפעול עליו בעתיד, נודיע לך על נוהג זה בגרסה מתוקנת של הודעת פרטיות זו.

האם לתושבי קליפורניה יש זכויות פרטיות ספציפיות?

בקיצור: כן, אם אתה תושב קליפורניה, מוענקות לך זכויות ספציפיות לגבי גישה למידע האישי שלך.

סעיף הקוד האזרחי בקליפורניה, סעיף 1798.83, המכונה גם החוק "Shine The Light", מאפשר למשתמשים שלנו שהם תושבי קליפורניה לבקש ולקבל מאיתנו, פעם בשנה וללא תשלום, מידע על קטגוריות של מידע אישי (אם קיים) שאנו שנחשף לצדדים שלישיים למטרות שיווק ישיר ושמות וכתובות של כל הצדדים השלישיים איתם חלקנו מידע אישי בשנה הקלנדרית שקדמה מייד. אם אתה תושב קליפורניה ואתה מעוניין להגיש בקשה כזו, אנא שלח אלינו את בקשתך בכתב באמצעות פרטי ההתקשרות המפורטים להלן.

אם אתה מתחת לגיל 18, מתגורר בקליפורניה ויש לך חשבון רשום בשירותים, יש לך את הזכות לבקש הסרה של נתונים לא רצויים שאתה מפרסם בפומבי בשירותים. כדי לבקש הסרה של נתונים כאלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר המופיעים להלן וכלול את כתובת הדוא"ל המשויכת לחשבונך והצהרה שאתה מתגורר בקליפורניה. אנו נוודא שהנתונים לא יוצגו בפומבי בשירותים, אך אנא שים לב שייתכן שהנתונים לא יוסרו באופן מלא או מקיף מכל המערכות שלנו (למשל, גיבויים וכו').

הודעת פרטיות CCPA

קוד התקנות בקליפורניה מגדיר "תושב" כ:

  1. כל אדם שנמצא במדינת קליפורניה למטרות אחרות מלבד מטרה זמנית או חולפת
  2. כל אדם השוכן במדינת קליפורניה שנמצא מחוץ למדינת קליפורניה למטרה זמנית או חולפת

כל שאר האנשים מוגדרים כ"לא תושבים ".

אם הגדרה זו של "תושב" חלה עליך, עלינו לדבוק בזכויות וחובות מסוימות לגבי המידע האישי שלך.

אילו קטגוריות של מידע אישי אנו אוספים?

אספנו את הקטגוריות הבאות של מידע אישי בשנים-עשר (12) החודשים האחרונים:

אנו עשויים גם לאסוף מידע אישי אחר מחוץ לקטגוריות אלה באמצעות מקרים שבהם אתה מתקשר איתנו באופן אישי, מקוון או בטלפון או בדואר בהקשר של:

  • קבלת עזרה בערוצי תמיכת הלקוחות שלנו;
  • השתתפות בסקרים או תחרויות לקוחות; ו
  • הקלה על אספקת השירותים שלנו ומענה לפניות שלך.

כיצד אנו משתמשים ומשתפים במידע האישי שלך?

מידע נוסף על נוהלי איסוף ושיתוף הנתונים שלנו ניתן למצוא בהודעת פרטיות זו.

אתה יכול לפנות אלינו או עיין בפרטי ההתקשרות בתחתית מסמך זה.

אם אתה משתמש בסוכן מורשה כדי לממש את זכותך לבטל את הסכמתך, אנו עשויים לדחות בקשה אם הסוכן המורשה לא יגיש הוכחה לכך שהוסמך בתוקף לפעול בשמך.

האם המידע שלך ישותף עם מישהו אחר?

אנו עשויים לחשוף את פרטיך האישיים מול נותני השירות שלנו בהתאם לחוזה כתוב ביננו לבין כל נותן שירות. כל נותן שירות הוא ישות למטרות רווח המעבדת את המידע מטעמנו.

אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך למטרות העסקיות שלנו, כגון לצורך ביצוע מחקר פנימי לפיתוח טכנולוגי והדגמה. זה לא נחשב ל"מכירת" המידע האישי שלך.

זכויותיך ביחס לנתונים האישיים שלך

זכות לבקש מחיקת הנתונים - בקשה למחוק

אתה יכול לבקש מחיקת המידע האישי שלך. אם תבקש מאיתנו למחוק את המידע האישי שלך, נכבד את בקשתך ונמחק את המידע האישי שלך, בכפוף לחריגים מסוימים הקבועים בחוק, כגון (אך לא רק) מימוש זכותו לחופש ביטוי על ידי צרכן אחר. , דרישות התאימות שלנו הנובעות ממחויבות משפטית, או כל עיבוד שעשוי להידרש כדי להגן מפני פעילויות לא חוקיות.

הזכות לקבל מידע - בקשה לדעת

בהתאם לנסיבות, יש לך זכות לדעת:

  • האם אנו אוספים ומשתמשים במידע האישי שלך;
  • קטגוריות המידע האישי שאנו אוספים;
  • המטרות שלשמן נעשה שימוש במידע האישי שנאסף;
  • האם אנו מוכרים את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים;
  • קטגוריות המידע האישי שמכרנו או גילינו למטרה עסקית;
  • הקטגוריות של צדדים שלישיים אליהם נמכר או נמסר המידע האישי למטרה עסקית; ו
  • המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף או מכירה של מידע אישי.

בהתאם לחוק החל, איננו מחויבים לספק או למחוק מידע צרכני אשר אינו מזוהה בתגובה לבקשת הצרכן או לזהות מחדש נתונים בודדים לאימות בקשת הצרכן.

זכות לאפליה בגין מימוש זכויות פרטיות של צרכן

לא נפלה אותך אם תממש את זכויות פרטיותך.

תהליך אימות

עם קבלת בקשתך, נצטרך לאמת את זהותך כדי לקבוע אם אתה אותו אדם שאיתו יש לנו את המידע במערכת שלנו. מאמצי אימות אלו מחייבים אותנו לבקש ממך לספק מידע כדי שנוכל להתאים אותו למידע שסיפקת לנו בעבר. לדוגמה, בהתאם לסוג הבקשה שתגיש, אנו עשויים לבקש ממך לספק מידע מסוים כדי שנוכל להתאים את המידע שאתה מספק למידע שכבר יש לנו בקובץ, או שנוכל ליצור איתך קשר באמצעות שיטת תקשורת (למשל, טלפון או אימייל) שסיפקת לנו בעבר. אנו עשויים גם להשתמש בשיטות אימות אחרות בהתאם לנסיבות.

אנו נשתמש רק במידע האישי שסופק בבקשתך כדי לאמת את זהותך או את סמכותך להגיש את הבקשה. ככל שניתן, נמנע מלבקש ממך מידע נוסף למטרות אימות. עם זאת, אם לא נוכל לאמת את זהותך מהמידע שכבר נשמר על ידינו, אנו עשויים לבקש ממך לספק מידע נוסף למטרות אימות זהותך ולמטרות אבטחה או מניעת הונאה. אנו נמחק מידע נוסף שכזה שסופק ברגע שנסיים לאמת אותך.

זכויות פרטיות אחרות

  • אתה רשאי להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.
  • אתה רשאי לבקש תיקון של הנתונים האישיים שלך אם הם שגויים או אינם רלוונטיים עוד, או לבקש להגביל את עיבוד המידע.
  • אתה יכול לייעד סוכן מורשה להגיש בקשה במסגרת ה-CCPA בשמך. אנו עשויים לדחות בקשה מסוכן מורשה שאינו מגיש הוכחה לכך שהם קיבלו הרשאה חוקית לפעול בשמך בהתאם ל-CCPA.

למימוש זכויות אלה, תוכלו ליצור איתנו קשר או עיין בפרטי ההתקשרות בתחתית מסמך זה. אם יש לך תלונה לגבי אופן הטיפול בנתונים שלך, נשמח לשמוע ממך.

האם אנו מבצעים עדכונים להודעה זו?

בקצרה: כן, אנו נעדכן הודעה זו לפי הצורך כדי לעמוד בציות לחוקים הרלוונטיים.

אנו עשויים לעדכן את הודעת הפרטיות הזו מעת לעת. הגרסה המעודכנת תצוין בתאריך עדכון "מתוקן" והגרסה המעודכנת תיכנס לתוקף ברגע שהיא נגישה. אם אנו מבצעים שינויים מהותיים בהודעת פרטיות זו, אנו עשויים להודיע ​​לך על ידי פרסום בולט של הודעה על שינויים כאלה או על ידי שליחה ישירה של הודעה אליך. אנו ממליצים לך לעיין לעתים קרובות בהודעת פרטיות זו כדי לקבל מידע על האופן שבו אנו מגנים על המידע שלך.

כיצד ניתן ליצור איתנו קשר בנוגע להודעה זו?

אם יש לך שאלות או הערות לגבי הודעה זו, תוכל לשלוח לנו דוא"ל לכתובת info@visuresolutions.com או בדואר לכתובת:

Visure Solutions, Inc.

100 רחוב פיין

סוויטה 1250

בסן פרנסיסקו, קליפורניה 94111

ארצות הברית

כיצד תוכל לסקור, לעדכן או למחוק את הנתונים שאנו אוספים ממך?

בהתבסס על החוקים החלים במדינה שלך, ייתכן שתהיה לך הזכות לבקש גישה למידע האישי שאנו אוספים ממך, לשנות מידע זה או למחוק אותו.

חולצות

הטמעת שיטות עבודה מומלצות בינה מלאכותית כדי לייעל את דרישות האוויוניקה

ה-12 בספטמבר, 2024

11:5 EST | 8:XNUMX CEST | XNUMX בבוקר PST

פרננדו ולרה

פרננדו ולרה

CTO, Visure Solutions

רזה מדג'ידי

רזה מדג'ידי

מנכ"ל, ConsuNova Inc.

גישה משולבת עם Visure Solutions ו-ConsuNova Inc.

למד כיצד בינה מלאכותית מסייעת באופטימיזציה של דרישות האוויוניקה להמראה ונחיתה בטוחים